Sådan får du lavet en god pakkekalender

Skal dit barn have pakkekalender i år? Nogle synes det er hyggeligt med en pakkekalender i december måned. Det kan være fint indbundne pakker, som alle hænges på væggen. Du kan også få nogle små skuffedarier, hvor der er 24 små skuffer til at komme pakkerne i. Nogle bruger også julestrømper, som hænges op et sted i lejligheden eller huset, og så kommes gaven deri.

Er du efterhånden rendt lidt tør for ideer til, hvad en pakkekalender kan indeholde, så laves der helt køreklare pakkekalendere, så er du snart færdig med den pakkekalender. Problemet med de færdigt købte pakkekalendere kan være, at de består af lidt for meget ”made in China” krimskrams, som børnene ikke finder interessant særligt længe – og det er trods alt lidt ærgerligt. De færdigt købte julekalendere er ikke helt gratis heller, men hvad gør man så?

En ide kan være at gå i gang i lidt god tid. Når du alligevel er ude at handle, har du lige i baghovedet, at du også skal huske nogle ting, som er velegnede til pakkekalender. I løbet af noget tid har man fået en god pakkekalender sat sammen uden de store anstrengelser.

Nogle skruer også deres pakkekalender sammen på den måde, at pakkerne i advent er større. De andre dage kommer julenissen, så måske ikke forbi og hvis han gør, så er det med en mindre ting. En mindre ting kan være alt fra en pebernød, en tier eller en mandarin.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *