Der er både fordele og ulemper ved at være single

Selv om det kan være vidunderligt at have en kæreste, så behøver det bestemt ikke at være kedeligt eller ensomt at være single, da også denne civilstatus byder på masser af muligheder og oplevelser.

Hvad enten du elsker eller hader at være uden kæreste eller ægtefælle, så er der både fordele og ulemper ved at være single, så det er slet ikke så sort/hvid en situation som mange ellers får det til at lyde. Nyd din uforpligtende livsstil med masser af frihed som single eller se frem til tryghed og kærlighed med en god kæreste. Læs mere om at være single på 40plus.dk.

De fleste prøver at være single

Stort set alle mennesker prøver før eller siden at være uden fast partner i voksenlivet, og hvad enten det er for nogle få måneder eller flere år, så har du helt sikkert en mening om dét at være single. Synes du, at det er enormt frustrerende og kan ikke vente til, at du får en ny, sød kæreste? Eller synes du derimod at singletilværelsen er fantastisk og nyder den fuldt ud? Der er både fordele og ulemper ved at være single, og for mange er det hverken udelukkende dårlige oplevelser eller en evig dans på roser.

At være single byder på masser af frihed, hvor du ikke har forpligtelser over for andre på samme måde som med en fast partner, og du kan derfor bruge din tid på, hvad du vil, om det så er computerspil, shopping eller fester, uden at få dårlig samvittighed. Derudover er der naturligvis også muligheden for mange forskellige partnere i sengen og der åbnes op for en verden fyldt med seksuelle eventyr, hvor du kan udforske din egen seksualitet gennem spændende oplevelser.

Kun dig selv at tage hensyn til

Som single skal du primært tage hensyn til dig selv og dine behov. Men selv om der er masser af fest og farver, når man er single, så kan savnet efter tryghed og kærlighed også snige sig ind. For som single må du undvære at have én person at dele din op,- og nedture med som det gøres med en fast partner, hvor du altid kan regne med vedkommende i tykt og tyndt.

En god kæreste gør dig tryg og får dig til at føle dig som en éner og noget helt specielt, hvor I ikke kunne forestille jer at tilbringe livet med andre end hinanden. Denne varme og trygge følelse kan hurtigt savnes som single, når man ligger alene og ensom i sengen en almindelig hverdagsaften.

Der er altså både fordele og ulemper ved at være single, da det byder på masser af muligheder og frihed til at gøre, hvad du vil, men samtidig også savn og ofte drømme om at finde en, der fejer benene væk under dig. Men når du er single, om du elsker det eller fordømmer det, så er det vigtigst af alt bare om at få det bedste ud af denne tid, så skal kærligheden nok banke på døren før eller siden, hvor du møder det helt specielle menneske, der ændrer din status som single.

Disclaimer
2 thoughts on “Det frustrerende og fantastiske ved at være single”
  1. Ja, der er både fordele og ulemper ved at være single. Og stort set lige så mange fordele og ulemper ved at være i et forhold. Det er bare ikke let 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *