Ingen brandfare med e-cigaretter

Der er ingen brandfare når man ryger e-cigaretter, da hele princippet med e-cigaretter er at de er elektriske. Det betyder også, at du ikke behøver at smide en halv cigaret væk, men at du derimod blot kan slukke for din e-cigaret.

 

De fleste e-cigaretter har den smarte funktion indbygget, at de slukker selv efter en halv time, hvis der ikke er blevet røget på den.

 

Mange tror ikke, at de vil kunne undvære en normal cigaret til fordel for en e-cigaret – er du en af disse tvivlere, kan du være helt rolig, da en e-cigaret giver dig samme følelse, når du holder den i hånden.

 

Er du en forælder, der er bekymret for sin børn, vil du også slippe af med tanken om at dine smøger kan skabe en brandfare.

E-cigaretterne har mange andre fordele end ingen brandfare

Udover at du slipper for brandfaren ved at ryge normale cigaretter, er der også en række andre fordele, som du vil kunne gøre brug for.

 

En af disse er den klassiske ‘Du sparer en masse penge’ – Ja, faktisk kan du komme til at spare op til 7000.- danske kroner, alene på cigaretter. Derudover skal du ikke smide lige så meget affald ud.

 

Til sidst er der mange stoffer som en e-cigaret ikke indeholder i forhold til en normal cigaret. Det er tit oppe i medierne at e-cigaretter er usunde i samme stil som en cigaret, hvilket ikke passer.

 

En e-cigaret indeholder nemlig ikke giftige stoffer som cyanid, tjære, Radon, bly, salpeter – ja, listen kan hurtig blive meget lang. Derudover skal det også nævnes, at e-cigaretter konstant bliver sundere og bedre for hver udgivelse der bliver lavet.

 

Derudover er mange af de stoffer der befinder sig i en e-cigaret – heriblandt aromastofferne – godkendt af fødevarestyrelsen og bliver brugt i mange diverse fødevarer og lign.

 

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *