Fodboldgolf er faktisk et temmelig sjovt spil! Det var egentlig først en gang sidste år, at jeg stiftede bekendtskab med spillet. Det var hos Nymarksminde i Vodskov nord for Aalborg. De har en rigtig sjov og udfordrende fodboldgolfbane med 18 vidt forskellige huller som skal forceres.

I bund og grund minder fodboldgolf vel egentlig en del om minigolf. Man skal rundt til en række fantasifulde ”huller” med nogle forhindringer som skal passeres, inden man kan få bolden i hul. I modsætning til minigolf, som jo spilles med en kølle og en golfbold, spilles fodboldgolf med fødderne og en ganske almindelig fodbold.

Der er selvfølgelig også et sæt regler for, hvordan fodboldgolf skal spilles. Dem kan du også finde på Nymarksmindes hjemmeside.

Det er faktisk ganske billigt, at spille fodboldgolf hos Nymarksminde. En dagsbillet koster kr. 75,- for voksne og kr. 50,- for børn. Og sæsonbilletter kan købes for hhv. kr. 150,- og kr. 100,-. Og så har man samtidig også adgang til alle de andre spændende ting hos Nymarksminde, så som den lille dyrepark, servicehus, grill og den store legeplads

Hos Dansk Fodboldgolf Union, kan du på deres hjemmeside læse meget mere om det sjove og underholdende spil, som fodboldgolf vitterlig er.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *