Det er rart med hjælp til havearbejdet

Der er mange, der har valgt at få hjælp til haven. Det er der flere gode grunde til. Der er meget tidskrævende at passe en have, og der går mange weekender til bare ved at vedligeholde. Hvis du er en af dem, som ikke elsker at gå i haven for at arbejde, så kan det være en god ide at hyre hjælp til det. Det kan også være, at du er fysisk begrænset i havearbejdet, og mangler en, som kan klippe hækken, grave buske op eller noget helt andet, der er altid noget, som man kan sætte en handyman eller havemand til at gøre.

Brug din tid der, hvor det er vigtigt

Det koster ikke meget at få hjælp til haven. Det beløb, du betaler får du igen i form af den fritid, du får. Hvorfor bruge så lang tid i haven, når du ikke har lyst? Få andre folk til at lave det, som du synes er kedeligt, og brug din tid på ting som, du elsker. Med hjælp i haven, så kan du få dine weekender og ferier tilbage. Det er nemlig et stort arbejde at passe en have, og det kræver mange timers arbejde.

Det kan du få hjælp til

  • Hækklipning: Det kan nemt tage en hel weekend at klippe hækken. Hvis sommeren er ekstra varm, så kan den være en meget varm og hård oplevelse at komme igennem.
  • Snerydning: Det er de færreste, der synes, det er rart at skulle tidligt op om morgenen for at rydde fortovet. Det kan være stressende nok i forvejen at komme ud af døren om morgenen, så hvorfor ikke strege snerydningen af listen?
  • Havepleje: Det at vedligeholde haven er hårdt og tidskrævende arbejde. Der skal luges ukrudt, fjernes blade om efteråret og mange andre ting.                          
  • Sæson-klargøring af haven: Når foråret kommer, så skal haven gøres klar. Der skal rives blade og grene, højbedene og blomsterbedene skal ordnes, drivhuset skal ordnes, og blomsterne skal plantes.
  • Græsslåning: Man får den pæneste græsplæne, når man slår græsset hyppigt. Men hvem har snart tid til det i en travl hverdag? Med en fast havehjælp hver uge eller hver anden uge, så får du en flot græsplæne, som står tæt og med smukke, grønne farver.
  • Kanttilpasning: De fleste haveejere ved, at hvis man ikke klipper kanten jævnligt – så stikker det af. Især i foråret og sommeren skal kanten have meget opmærksomhed.

Spar penge – også over skatten

Ud over at haven bliver ordnet, så er der en væsentlig fordel, som er værd at tage med i overvejelserne. Du kan nemlig benytte dig af håndværkerfradraget, når du ansætter en havehjælper. I 2021 fordobles håndværkerfradraget, og det er derfor en god begrundelse for at ansætte hjælp til haven.

Hvis du er en af dem, som bare skal have havearbejdet overstået? Eller vil du gerne have den smukke have, som du altid har drømt op, men ikke orker at vedligeholde? Så skal du overveje en havehjælper, som kan hjælpe dig med haven. Så kan du bruge tiden på noget, som gør dig glad, og som giver dig overskud i hverdagen.

Disclaimer

Related Posts

Speak Out

Prøv Speak Out spillet – det er vanvittig morsomt

Hvis man skal have en hyggelig aften i selskab med sine gode venner, eller måske

Blespand

Stort set alle synes at babyerne er nuttede. Og selvfølgeligt er de det. De små

Bør man fjerne mos?

Hvert eneste år giver mange husejere sig i kast med en indædt kamp for at

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *