Det er blevet populært at finde sexpartnere på nettet frem for ude i ”det virkelige liv”. Det skyldes i mange tilfælde nok, at folk ikke orker at skulle bruge tid og penge på at forføre en af det modsatte køn ved at snakke i hundrede år og eventuelt tage på flere dates før, man finder en, som man har kemi med og som har de samme ønsker, som man selv har.

Det er spild af tid, mener mange, og også forbundet med ret stor usikkerhed, om det overhovedet lykkes at finde en partner. Måske er begge partner egentlig ude efter det samme, nemlig at finde en sexpartner. Men det kan være forbundet med en vis usikkerhed for mange at skulle udtrykke det, når man står overfor hinanden ansigt til ansigt. Måske kan man endda få ødelagt det, som kunne blive til et godt seksuelt match med bare lidt tålmodighed og galant opførelse.

Det er en af grundene til at mange tyr til internettet. I byen investerer du mere ved at lægge op til en eventuelt kommende sexpartner. Her kræves i høj grad en vis modighed. Det er langt nemmere at gemme sig bag skærmen, mens du hurtigt og effektiv kan få svar på, om hende eller ham på den anden side er klar på noget frækt. Her skal du ikke gennemgå ydmygelsen, det kan være ved at blive afvist fysisk eller i offentligheden.

Få afprøvet en lille bid af den frække fantasi

Mange kan også opnå en særlig glæde og udleve en bestemt fantasi via en sexpartner fra nettet. Blot det at skrive med et andet menneske kan være så opstemmende. Du kan få en snert af og afprøve på en langt mindre farlig måde, end hvis du direkte henvendte dig til en med frække tilbud i virkeligheden, ved at skrive om den seksuelle fantasi, du bærer på, via nettet. Og fungerer det, kan I mødes i virkeligheden og have afstemt forventningerne over nettet forinden. Det finder mange mennesker mindre akavet, end sådan en samtale i virkeligheden.

Husk nu bare på, at du har værdigheden og moralen med dig. Pludseligt kan noget, der ikke virkede så farligt over nettet, føles utrygt i virkeligheden. Pas på dig selv og ikke mindst andre, der af forkerte årsager muligvis kunne finde på at finde sexpartnere over nettet. Men er i ligeværdige og lysten så ren og reel, så klø endelig på. Du lever kun én gang.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *