Oplev den lidt mere primitive landsstil, hvor dagligdagen foregår i omgang med køer, grise, får. Du kan for en periode komme på en bondegårdsferie, hvor du kommer helt tæt på Danmarks landbrug. Dagen vil være spækket med aktiviteter for alle aldre og der vil de fleste aftener blive grillet. Nogle af de steder der tilbyder bondegårdsferie, som, eksempelvis Nymarksminde, har dog valgt at modernisere, så der også er muligheder som f.eks. fodboldgolf, swimmingpool og gokart. Der vil dog stadig være fokus på det essentielle, nemlig at bondegårdsdyrene. Du vil f.eks. få mulighed for at malke en ko, som for nogle kan være en ny og spændende oplevelse. Du vil også kunne få lov til at fodre flere af dyrene. Der vil hver dag være nye og spændende oplevelser, som du og din familie kan nyde sammen. Bondegårdsferien er derfor ligeså lærerig som den er afslappende, og du vil ikke fortryde dit valg af ferie. Du kan læse specifikt om Nymarksmindes bondegårdsferie her.

Når man først hører om ordet bondegårdsferie, så er det ofte ikke det første som børnene vil. Bondegården er for primitiv, lugtende, og det lyder mere som arbejde end som egentlig ferie. Dette er dog langt fra sandt alt sammen. Bondegårdsferie giver oftest en dejlig ferie for hele familien. Derudover så er der nogle steder også blevet moderniseret, så der f.eks. er mulighed for swimmingpool, hoppeborg, gocart etc. Der vil derfor være lidt for enhver smag på en bondegårdsferie, og ungerne vil føle at begrebet ferie igen er på plads.

Bondegårdsferie er mere primitiv

Det holder dog stadig stik, at bondegårdsferien er mere primitiv end så mange andre rejsemål. Aktiviteter er f.eks. snobrød over bålet, hvilket mere er spejder og campingorienteret. Det betyder dog ikke at det ikke vil være en god aktivitet som hele familien kan være med til. Bondegårdsferien udmærker sig ved at give børnene lov til at komme helt tæt på dyrene, og er en blanding af camping og livet på landet. Der er ofte specielle aktiviteter hver dag, til at underholde børnene, og sørge for i får nogle oplevelser. Dette kan f.eks. være et skattejagt arrangeret af stedet.

Bondegårdsferie med bondegårdsdyr

Det essentielle for at en familien får en dejlig bondegårdsferie er blandt andet at der er bondegårdsdyr til stede. Bondegårdsdyr er som på de fleste gårde, køer, grise, heste, får, høns etc. Forskellen er dog at når dyrene er på en bondegårdsferie, så er det for at underholde og demonstrere overfor gæsterne hvordan det fungere. Derudover så skal de også være venlige, så gæsterne eventuelt kan røre og prøve f.eks. at malke en ko. Dette kan for ungerne i familien være en stor oplevelse, og for de storby voksne der er, ligeså. En bondegårdsferie er derfor ligeså lærerig som den er afslappende.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *