Ringer der ikke lige en klokke ved navnet Jan van Haasteren, så skal man bare se en af hans karakteristiske tegninger, for dem kender alle fra deres barndoms puslespil.

Den hollandske illustrator og kunstner med den helt særlige og finurlige streg har næsten alle stiftet bekendtskab med på et eller andet tidspunkt i deres liv. Motiverne er har altid masser af humor og en overflod af små detaljer, som taler direkte til børns nysgerrighed og humor. Hvert billede har et tema, der foldes ud, så man aldrig bliver færdig med at gå på opdagelse.

Jan van Haasteren puslespil laves stadig

Nutidens computere og mange skærme har bestemt ikke skubbet glæden ved at sidde og lægge et puslespil væk, nærmest tværtimod. Bedre alternativ til skærmen findes heller ikke, hvis børnene skal hygge sig og stimuleres på samme tid. En helt igennem herlig aktivitet at være fælles om på tværs af generationerne, men bestemt også noget der kan holde ungerne beskæftiget alene i timevis.

Jan van Haasteren puslespil med sjove motiver er ikke bare noget fra mor og fars barndom, de fremstilles også i stor stil den dag i dag og findes mere større og mindre sværhedsgrader.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *