Når det lune vejr kommer, er det igen sjovt at spille fodboldgolf. Det er ganske vist et spil, man kan spille hele året rundt på samme måde, som man også kan spille golf i snevejr. Man kan nemlig få nogle bolde, som man også kan se i den hvide sne. Men det er bare sjovere at spille både golf og fodboldgolf på grønt græs i det lune forårsvejr. Så kan alle være med, både store og små.

Du kender det helt sikkert fra fodbold, at det ikke er så sjovt at spille på frossen jord, og når man så samtidig skal få bolden i et hul i jorden, så bliver det endnu sværere at få bolden igennem banen. Det er bare nemmere, når man spiller på det grønne græs, og når jorden er blød. Så glider bolden hurtigere og bedre over jorden, og det er nemmere at få den i hul.  

Prøv fodboldgolf

Derfor kan det også godt betale sig at vente til foråret med at starte med at spille fodboldgolf. For det er bestemt et spil værd. Det er sjovt og for hele familien, uanset hvor gamle eller unge man er. For det behøver ikke være svært, man kan nemlig selv bestemme, hvor mange baner eller huller man vil spille. Er man rigtig bidt af det, så kan man selvfølgelig altid bare tage et hul eller to til. Eller hvis man er for træt, kan man altid stoppe og fortsætte spillet en anden dag.

Det kan prøves, uanset hvor i landet, I bor. Ofte er banerne lige lidt udenfor byen, fordi de kræver lidt meget plads på samme måder som golf. Og bliver I bidt af det, findes der også turneringer rundt om i landet og ude i verden sågar også.  

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *