Meget mere end en sutteflaske

Vi mennesker vil gøre alt i vores magt for at gøre vores børn trygge og hjælpe dem på alle mulige måder at lære alle de mange ting vores børn skal lære. Også når det drejer sig om amning, brystpumper og sutteflasker skal vi gøre vores yderste for at hjælpe børnene. Og nutidens sutteflasker er ikke bare sutteflasker med en tud på. Nej, de er så meget mere. Sutteflaskerne er blevet til en videnskab. 

Heldigvis er videnskaben bag de nye sutteflasker ikke bare nytænken, men den er også gavnlig for de små størrelse som er afhængige af sutteflaskerne og deres kvalitet. De gode sutteflasker er skabt for at sikre de bedste mulige vilkår for dig og dit barn i amme perioden. De gode sutteflasker gør overgangen fra bryst til flaske og til kop meget nemmere og meget mere smertefrit.

De nyfødte babyer kræver en indlæringsperiode før al den besvær med sutteflasken er på plads. Sutteflasker til nyfødte babyer har en tud med kun en hul. Igennem denne hul doseres den rette mængde mælk til den nyfødte barn. Antikolik systemet i flaskesutterne sikrer mod vakuum i flasken og forhindrer at babyen får luft med i maven mens den sutter på sutteflasken.

Til de lidt større babyer findes der sutteflasker med to huler i tuden. På denne måde sikres det at en enkel sutteflaske kan følge dit barns udvikling og tilpasses babyens individuelle behov. Dermed kan sutteflasken tilpasses dit barn måned for måned uden at der er behov for at investere i flere sutteflasker. Nogle sutteflasker følger med en starter sæt hvor du både får en sutteflaske med en og to huller samt at du får en flasker renser.

Du kan også finde meget elegante sutteflasker, hvis du føler at den sutteflaske som dit barn skal bruge skal se mere moderne ud. Du kan sagtens finde sutteflaske i en lækker design som også er smart og praktisk. Nogle sutteflasker kommer med en indbygget selvopvarmende funktion. Dette betyder at sutteflasken kan opvarme mælken til lige præcist 37 grader. Og dette gøres på under fire minutter og uden brug af el. Den smarte varmepatron løsning gør at du kan varme mælken op ved at sætte varmepatronen op i bunden af sutteflasken og dermed få mælken varmet op på få minutter.

Når børnene bliver store nok at de skal sige farvel til deres elskede sutteflaske kan du med fordel investere i en træningsflaske. Træningsflasken som kommer med en blød silikonetud hjælper barnet med at træne barnets motorik. Flasken giver barnet succes oplevelsen af at kunne gøre noget selv og giver den mod på at prøve flere ting. Så uanset hvilke stadie dit barn befinder sig i vil du kunne finde en passende sutteflaske som passer til dit barns behov.

Vil du vide mere om sutteflasker, amning, brystpumper, brystbetændelse osv., så kan det anbefales at kigge forbi Brystpumpe.dk. På Brystpumpe.dk finder du billeder og videoer, som forklarer på en enkel og god måde, hvordan du skal tackle de forskellige situationer.

Disclaimer

Related Posts

Isenkram – alt det du mangler til dit hjem

Står du i den dejlige og spændende situation, at du lige er flyttet hjemmefra og

Et voksende fænomen

Sex dating er et nyt populært fænomen. I gamle dage, når man gik på date,

Øjenlaser operation

Det er da vist snart på tide, at du aflægger Henrik et besøg, sagde min

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *