Blespand

Stort set alle synes at babyerne er nuttede. Og selvfølgeligt er de det. De små fingre, tæer, nuttede ansigter og flotte øjne kan ingen stå for. Men når det kommer til ble skifte, så er det en helt anden historie. Det er lige før at folk løber væk når bleer skal skiftes og med god grund. Lugten er uudholdelig og det er bare ikke sjovt, uanset hvor nuttede børnene er. Tit og ofte glemmer forældrene at lugtgener fortsætter selv når babyen er skiftet. Lugten fra bleen forsvinder ikke på magisk vis og slet ikke hvis forældrene ikke bruger en blespand.

Hemmeligheden bag systemet

Slev om det lyder ret banalt så kan en enkel system som bliver brugt i blespanden helt fjerne lugt gener fra en brugt ble. Men det kan den i sådan en grad. Systemet som består af tre separate låg sikrer at hverken lugt eller bakterier kan komme ud af blespanden. Uanset hvor mange gange du bruger spanden og åbner og lukke for låget, så vil lugten og bakterierne forblive derinde.

En smart foderal system sørger for at du har hænderne fri når du skal betjene blespanden. Et smart integreret pose system gør det yderligere nemt og bekvemt at skifte pose, når blespanden er fyldt. Når ble posen er fyldt åbnes fronten ganske simpelt på blespanden. Derefter bindes posen og skæres fri af den integrerede kniv. Simpelt og enkelt er spanden klar til brug igen.

De mange fordele

Blespanden har mange fordele som man ofte overser. For det første er den antibakterielle film som findes i blespanden med til at give en langtidsvirkende effekt i den evige kamp mod bakterierne. Med andre ord, er hygiejnen ganske enkelt helt i top og du skal slet ikke bekymre dig når du smider de brugte bleer ud. Samtidigt slipper du for at skulle tømme skraldespanden efter hver eneste ble skift. Dette er ganske enkelt en klar fordel til den travle børne familie hvis de vælger at bruge en blespand.

Desuden, findes der en meget praktisk refill system som sikrer at en ny pose er klar når den gamle er brugt. Du risikere samtidigt ikke at løbe tør for affaldsposer da blespanden er i besiddelse af denne refill system. Dermed undgår du al den bøvl med poser som ikke helt passer i spanden. Altså, du kan få alle disse fordele med en blespand.

Da tiden er oftest en mangelvare hos familier med små børn er en blespand meget praktisk og gavnlig. Familier med små børn har mange praktiske gøremål og rutiner som alt sammen kræver tid. Dette betyder at forældrene mindre tid har til den lille, men med en blespand kan man få noget af tiden tilbage og være længere med sit barn. Læs mere om blespande på Babyland.dk.

Disclaimer

Related Posts

Speak Out

Prøv Speak Out spillet – det er vanvittig morsomt

Hvis man skal have en hyggelig aften i selskab med sine gode venner, eller måske

Det er rart med hjælp til havearbejdet

Der er mange, der har valgt at få hjælp til haven. Det er der flere

Bør man fjerne mos?

Hvert eneste år giver mange husejere sig i kast med en indædt kamp for at

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *