Vel anbefalet trykkeri i København

Jeg arbejder i en stor faglig organisation. Jeg arbejder som sekretær for 3 forskellige personer og løser alt fra mødebooking, referater fra møder, skrivning af breve og meget andet. Som en yderligere funktion står jeg for vores kurser og undervisning. Heldigvis er jeg meget struktureret, for der er meget at holde styr på med alt lige fra kursusbeskrivelser, modtagelse af kursustilmelding, kursusmappe, deltagerfortegnelser, booking af lokaler og meget andet.

Al digital print i forbindelse med dette er et kapitel for sig. Jeg skal lave alt lige fra kursusmapper til kursusmaterialer. Jeg har heldigvis nogle skabeloner, jeg laver det i, men det skal jo være korrekt. Jeg fletter det som oftest ind via mine deltagerlister.

Vi har i huset her et trykkeri, og det fungerer godt, men jeg har som oftest ikke tid til at vente på, at de kan tage print af kursusmateriale ind. De kan godt være booket flere dage frem, og mine tryk af kursusmapper kan være op til dagen før, så jeg har brug for et godt og fleksibelt trykkeri i København.

Print af kursusmapper etc. er naturligvis et spørgsmål om god kvalitet – men endnu vigtigere er det, at jeg kan regne med mit trykkeri, når jeg står og har et kursus næste dag.

Har du erfaring med nogle trykkerier i København, der er fleksible med levering og servicemindede? Kvaliteten skal naturligvis også være i orden.

Hvis trykkeriet også kan levere til mig samme dag, som jeg sender dem mine filer til tryk af henholdsvis kursusmapper, kursusmateriale, og så videre og kan pakke det hele sammen til færdige kursusmapper vil det være et hit!!

I og med vi er en faglig organisation er omtanke for miljøet også vigtigt for os hos en leverandør. Har I som trykkeri måske nogle certificeringer, hører jeg også gerne om det.

Så kære venner; Lad mig høre fra jeg – enten direkte fra trykkeriet eller fra dig, hvis du har en god anbefaling at give mig i min søgen på et trykkeri i København. Indtil nu har jeg fået adskillige anbefalinger af Jensen Print.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *