Føl dig sikker med et overvågningskamera

Jeg har altid været en smule skeptisk overfor videoovervågning og overvågningskameraer, da jeg var mistænksom overfor den risiko, det kunne have for mit privatliv. Alligevel valgte jeg at investere i et overvågningskamera til min lille virksomhed, da der gik historier om indbrud rundt i byen. Jeg har arbejdet ualmindeligt hårdt for at få min virksomhed op at stå, og jeg er ikke villig til at lade en eventuel indbrudstyv ødelægge det hele for mig og min familie.

Men jeg var jo lidt på herrens mark, for jeg havde jo ikke lige styr på, hvad sådan et overvågningskamera skulle kunne, hvor jeg købte det eller hvad jeg havde behov for. Så jeg måtte i gang med den helt store research på internettet, og dette blogindlæg er hvad der er kommet ud af dét. Jeg håber, at du finder den information du skal bruge, såfremt du selv er interesseret i at investere i et overvågningskamera til din virksomhed eller private bolig.

Det skal du vide om overvågningskameraer

Det første begreb jeg stødte på, og som virkede til at have stor betydning for overvågningskameraets kvalitet, er TV-linjer. Et overvågningskamera har nemlig et bestemt antal TV-linjer, og de er udtryk for overvågningskameraets kvalitet. Jeg fandt ud af, at kameraets TV-linjer heldigvis ikke er noget specielt kompliceret begreb, da man oftest kan regne med, at flere TV-linjer betyder bedre kvalitet. Det er ligesom, når du kigger på nyt fjernsyn.

Det næste jeg skulle tage stilling til, var overvågningskameraets placering. For det er nemlig ikke helt ligegyldigt hvor du placerer dit overvågningskamera; der er forskel på overvågningskameraer til indendørs og udendørs brug. Jeg arbejder fra et lille kontor, så jeg besluttede mig for, at jeg skulle bruge to overvågningskameraer; et indendørs til selve kontoret – og et udendørs overvågningskamera til indgangen. Grunden til at du skal gøre dig nogle tanker om placeringen af overvågningskameraet er, at et udendørs kamera er særligt bygget til at modstå vind og vejr. Det er jo ret væsentligt, når man har med elektronik at gøre.

Nå, men så langt så godt. Jeg var nu klar over, at jeg skulle gå efter et overvågningskamera med flere TV-linjer for den bedste kvalitet – og at jeg ville finde en forhandler, der kunne tilbyde en god pris på en samlet pakke med både indendørs og udendørs overvågningskamera. Men så kom næste skridt i min udfordring: hvilken forhandler skulle jeg vælge, og hvem kan overhovedet give en god pris på videoovervågning?

Den kvalitetsbevidste og billige forhandler af videoovervågning

Jeg må indrømme, at jeg ledte land og rige rundt, for at være sikret den bedste vejledning og pris i forbindelse med købet af videoovervågning til virksomheden. Jeg forhørte mig blandt bekendte, venner, familie og gamle kollegaer for at finde den helt rigtige forhandler. For mig var det også et spørgsmål om tillid, da min omsætning og evnen til at betale mine regninger potentielt afhang af udstyret.

Efter megen grublen tog jeg kontakt til CC-Trading i Aalborg, for at få deres bedste bud på en samlet videoovervågningsløsning. De var rigtigt hjælpsomme, og jeg fik et kanongodt tilbud på videoovervågning i kraft af deres prisgaranti. Nu kan jeg trygt forlade kontoret om eftermiddagen, velvidende at der bliver holdt øje med virksomheden og mine værdier.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *