Denim til sommeren

Endelig skete det – sådan fristes man i hvert fald til at sige. Det er blevet sommer, solen skinner og der er gang i grillen. Det er superlækkert, og det hamrer humøret i top. Jeg har set frem til at komme ud af det tunge vintertøj i mange måneder efterhånden, og nu er tiden kommet. Ligeledes er tiden kommet til at købe nyt modetøj, da det jo hører sig til. Det hører sig i hvert fald til, hvis du går op i mode som jeg.

 

Jeg ved godt, at det er de færreste, der elsker modetøj til mænd som jeg gør, så derfor vil jeg gerne hjælpe dig på vej. I dette indlæg skal det derfor handle om hvad du skal have købt til sommeren.

Når det bliver sommer, så er der nogle ting, som man (næsten) altid kan regne med: det bliver moderne med masser af farver og print. Men derudover skifter det meget, hvad der er moderne lige netop dét år. Og i år er det min opfattelse, at særligt denim jakker og denim shorts er det helt hotte. Og det skal du selvfølgelig udnytte.

Som jeg ser det, så er en af de helt store ved fordele ved denim, at det er billigt, slidstærkt og pænt. Jeg kan særligt godt lide pænt modetøj til mænd, der ikke koster en formue – og her skinner denim virkelig igennem. En af mine absolutte favoritter når det kommer til denim, er de svenske sjovere fra Cheap Monday. Jeg har haft denim jeans fra Cheap Monday siden jeg gik på efterskole, og jeg synes fortsat, at stilen er superfed.

Hvis der er en ting, som jeg synes du skal investere i til sommeren – så er det absolut en denim jakke. Sidste år var de lidt fremme, men jeg tror virkeligt, at denim jakken får sit store gennembrud i år. Du kan naturligvis finde denim jakken fra mange forskellige tøjmærker, men jeg har (som du nok kan gætte) valgt at gå med Cheap Monday. Stilen er lidt mere rå, og det kan jeg godt lide. En denim jakke er ligeledes super god, når aftenerne bliver lidt køligere.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *